Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Савинок О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Савинок О. Н. 
Выбор рациональных параметров измерения реологических характеристик цельномышечной ткани говядины методом пенетрации [Електронний ресурс] / О. Н. Савинок, В. Д. Косой, В. Г. Гарбуз // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__42
Попередній перегляд:   Завантажити - 632.646 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Савинок О. Н. 
Математическая модель кинетики изменений технологических показателей и реологических характеристик говядины в процессе автолиза [Електронний ресурс] / О. Н. Савинок, В. Д. Косой, С. А. Рыжов, М. А. Пудов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 171-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__42
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.048 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Титлов А. С. 
К вопросу выбора эффективного способа охлаждения битой птицы [Електронний ресурс] / А. С. Титлов, О. Б. Васылив, С. Ф. Горыкин, О. Н. Савинок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 379-381. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__88
Попередній перегляд:   Завантажити - 212.9 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського